Promoció Econòmica promou sessions informatives adreçades a emprenedors i empresaris del municipi

317

Sota el lema ‘Martorell emprèn’ el departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell promou un seguit de xerrades adreçades a emprenedors i empresaris del municipi per millorar la seva gestió empresarial i la seva competitivitat. Les xerrades es duran a terme durant els mesos d’abril, maig i juny al Molí Fariner (Camí del Riu, s/n).

Programa de consolidació i creixement empresarial
El regidor de Promoció Econòmica, Lluís Amat diu que “les sessions informatives formen part d’un programa de consolidació i creixement empresarial que tenen com a objectiu incidir en diferents àrees de la gestió empresarial des de la imatge corporativa, la responsabilitat social empresarial o el finançament”. Amat afegeix que “amb aquestes xerrades seguim la línia de treball de donar suport a les empreses i emprenedors de Martorell”.

La primera xerrada serà el proper 19 d’abril, de 12.30 a 13.30 hores sota el títol ‘La responsabilitat social a l’empresa’, a càrrec de Belén Álvarez, de Consultoria CanNova.

Per assistir a les xerrades cal inscriure’s prèviament a la seu del departament de Promoció Econòmica, al Molí Fariner (Camí del Riu, s/n), al telèfon 93 775 31 01 o bé al correu electrònic ocupaciolaboral@martorell.cat

Consulta el programa i descarrega-te’l en format PDF