Promoció Econòmica repren les trobades empresarials ‘Esmorzars amb l’alcalde’

376
'Esmorzar amb l'alcalde'
'Esmorzar amb l'alcalde'

El Centre de Promoció Econòmica de Martorell va reprendre divendres passat les trobades empresarials ‘Esmorzars amb l’alcalde’. Els empresaris del municipi tenen l’oportunitat de traslladar, en primera persona, propostes i necessitats per millorar la seva competitivitat empresarial a l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa. Es tracta d’una jornada de networking per apropar i fomentar sinergies entre el teixit empresarial local i l’Ajuntament.

En aquesta setena trobada es va comptar amb l’assistència de sis empresaris de Martorell: Enric Puig, gerent de Puig Assessors; David Ferrando, gerent d’Habitat Catalunya; Lluís Prat, plant manager de Vibracoustic; Jordi Ferrer, site manager de Cargill; Marc Pujol i Gerard Garcia de B2bidding, empresa ubicada al Viver del Molí Empresa. A les trobades també hi assisteix el regidor de Promoció Econòmica, Lluís Amat, i les tècniques del departament.

Els esmorzars es realitzen a la planta baixa del Molí Empresa. Són petites reunions informals i properes per compartir experiències de les empreses, i detectar possibles col·laboracions, alhora que es presenten els serveis que s’ofereixen des de Promoció Econòmica.

Les trobades tenen una bona acollida per part de les empreses, que valoren l’experiència com una bona iniciativa per mantenir contacte amb altres empresaris i conèixer tots els serveis que l’Ajuntament posa a la seva disposició. El Centre de Promoció Econòmica pretén ser el punt de trobada de les empreses perquè, de forma conjunta, es pugui dissenyar i treballar en programes adequats al teixit empresarial local, establint vincles de cooperació publicoprivats i detectant les necessitats per treballar conjuntament.

'Esmorzar amb l'alcalde'