Promoció Econòmica reprèn les trobades empresarials ‘Esmorzars amb l’alcalde’

726
Esmorzars amb l'alcalde
Esmorzars amb l'alcalde

El Centre de Promoció Econòmica de Martorell ha tornat a posar en marxa els ‘Esmorzars amb l’alcalde’, on els empresaris del municipi tenen l’oportunitat de traslladar, de manera propera i en primera persona, propostes de treball i necessitats per millorar la seva competitivitat empresarial a l’alcalde de Martorell.

La primera cita de 2018 va tenir lloc divendres passat amb la participació de Ricard Valldeperas de Citroën Futurauto, la doctora Bové i el doctor De Cabo del Centre Mèdic De Cabo-Bové, Javier Jiménez d’Acciona i Màrius Benasco de Hasphan Import, empresa ubicada al Viver del Molí Empresa. Els empresaris martorellencs van reunir-se amb l’alcalde Xavier Fonollosa, i amb el regidor de Promoció Econòmica, Lluís Amat.

Els esmorzar són trobades informals, en format de networking, per tal de “fomentar sinergies entre el teixit empresarial del municipi i l’administració local”. Els empresaris “poden explicar les seves necessitats i establir contactes per treballar en xarxa”, ha explicat l’alcalde.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Els assistents tenen, a més, l’oportunitat de conèixer els serveis i equipaments que l’Ajuntament de Martorell posa a la seva disposició. D’aquesta manera, “volem impulsar el nostre teixit econòmic per seguir generant activitat econòmica i nova ocupació. En els darrers dos anys i mig, hem aconseguit reduir l’atur a casa nostra un 26%”, ha incidit.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

El Centre de Promoció Econòmica de Martorell pretén ser el punt de trobada de les empreses perquè, de forma conjunta, es puguin dissenyar i treballar programes adequats al teixit empresarial local, establint vincles de cooperació públics i privats.