Prop de 300 esportistes nedaran amb els colors del CN Martorell el curs 2018-19

1027
Presentació CN Martorell
Presentació CN Martorell

El Club Natació Martorell ha presentat aquest matí al Complex Esportiu La Vila els 12 equips i més de 250 esportistes que configuren l’organigrama de l’entitat la temporada 2018-19. El club presidit per Eva Rodríguez ha fet desfilar avui els nedadors i waterpolistes en la piscina on, habitualment, neden i juguen els seus partits.

Aquesta és la segona temporada en què el club només compta amb la natació i el waterpolo com a disciplines, arran que fa dos cursos el pàdel es constituís en entitat pròpia. Irina Barceló és al capdavant de la secció de natació, mentre que Joan Pérez i Àlex Márquez gestionen el waterpolo martorellenc, amb David Torilo com a secretari tècnic d’aquesta secció.

El CN Martorell compta amb equips de competició (12 en total, cinc de natació i set de waterpolo) però l’escola té, també jun pes important en l’esquema del club martorellenc. En total, els nedadors de natació esportiva i els més petits, els de l’escola, són uns 80, una pedrera que no entra en competició però que també té molt a dir. En natació, les categories en què el club té equips són prebenjamí, benjamí, infantil, júnior i natació adaptada.

Martí Ezcurra, d’edat infantil, i Pol Sallent, integrant de la natació adaptada, són dos dels nedadors que la temporada passada van ser presents als Campionats de Catalunya d’estiu i hivern i al Campionat d’Espanya i de joves promeses AXA en el cas de Sallent.

Vinculació amb el Bages

Pel que fa waterpolo són dues franges més: benjamí, aleví, infantil, cadet masculí i femení, juvenil femení i absolut femení. Enmguany, l’equip juvenil femení competeix vinculat amb el Minorisa Manresa, combina entrenaments a la capital del Bages i al CE La Vila i Rafa López, l’entrenador de l’asolut femení, n’és el seu responsable.

L’absolut femení és, ara com ara, l’equip referència de la secció de waterpolo. Amb quatre cares noves (Cris López, Cris Zamora, Ariadna Sobrino i Berta Gallego), Rafa López s’encarrega per quart curs consecutiu d’un equip que vol arribar a les fases d’ascens a Primera estatal. La temporada passada va quedar-se a les portes però va assolir-ho en les dues temporades precedents.

La presidenta de l’entitat, Eva Rodríguez, va parlar de la formació “esportiva i com a persona” dels nedadors del club com a repte clau en els objectius del curs 2018-2019 per al club.

Eva Rodríguez, presidenta CN Martorell

L’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa i la regidora d’Esports, Belén Leiva, han acompanyat el CN Martorell aquest matí en la desfilada dels seus esportistes a la piscina del CE La Vila.