Prop de 50 infants prenen part a la 4a Festa del Patí que s’ha celebrat a l’Escola Els Convents

930
4a Festa del Patí
4a Festa del Patí

La 4a Festa del Patí que promou l’Hoquei Patins Martorell ha tingut lloc aquest matí a la pista exterior de l’Escola Els Convents. Amb uns 50 participants, l’entitat martorellenca comença a encarar el tram final del curs i la Festa del Patí s’ha convertit, ja, en una cita habitual per als jugadors de l’entitat martorellenca.

La jornada ha tingut dues parts: la dedicada als jocs i activitats amb els patins, i la remullada amb un canó d’escuma, que ha posat punt i final al matí. La 4a Festa del Patí era dirigida als jugadors dels equips de l’Hoquei Patins Martorell i a aquells infants que volguessin provar de rodar sobre patins. Els entrenadors del club dirigit per Marta Estebánez han estat els encarregats de coordinar els jocs i ajudar els nens i nenes que provaven l’hoquei per primera vegada.

Un dels tècnics del club i impulsor de l’hoquei a Martorell, Josep Batlle, ha reconegut que jornades com les d’aquest matí ajuden a difondre l’hoquei arreu de Martorell. Batlle confia que la Festa del Patí cridi l’atenció de més jugadors i fer créixer els equips martorellencs.

Josep Batlle, entrenador Hoquei Patins Martorell

Aquesta temporada, l’Hoquei Patins Martorell ha comptat amb tres equips: un benjamí i dos prebenjamins, un d’ells d’iniciació. De cara al nou curs, l’entitat que dirigeix Marta Estébanez preveu sumar un conjunt més a la seva estructura i comptar amb la figura d’un coordinador que s’encarregui de la part esportiva del club.