Prop de 500 persones veuen l’òpera ‘La Traviata’ des de la pista-jardí del Progrés

378

Prop de 500 persones van omplir la pista-jardí del Progrés, dissabte a la nit, en la projecció a través d’una pantalla gegant de l’òpera ‘La Traviata’ de Verdi des del Gran Teatre del Liceu. La projecció va patir algunes interferències en el so que eren a causa del senyal de Televisió de Catalunya. L’òpera va ser seguida per l’alcalde Fonollosa i els regidors Bargués, Canal, Morera i Corral.

La campanya ‘Liceu a la fresca’ va aterrar a Martorell i en dotze municipis catalans més. Després de dos anys, el Liceu va recuperar aquesta activitat i amb l’objectiu de fer arribar l’òpera a noves regions i públics. Coincidint amb els 15 anys de commemoració de la reobertura del Gran Teatre, els assitents van poder veure en directe ‘La traviata’ de Verdi en la visió de David McVicar que conté un alt voltatge dramàtic i que permet una relectura contemporània de l’òpera verdiana més representada.

Sobre ‘La Traviata’
La Traviata és una de les òperes més grans del repertori operístic mundial torna el juliol al Gran Teatre del Liceu on s’ha representat 232 vegades. El director d’escena i responsable de la coproducció Teatre del Liceu, Scottish Opera (Glasgow), Welsh National Opera (Cardiff), i Teatro Real (Madrid) és David McVicar, que dirigeix aquest drama operístic basat en la famosa novel·la “La dama de les camèlies” d’Alexandre Dumas fill.

La direcció musical correrà a càrrec d’Evelino Pidó, prestigiós director d’orquestra que va debutar al Liceu el passat octubre amb el mateix espectacle.