Prop de 700 infants de Martorell participen a les activitats d’estiu que ofereix el Patronat

474

Aquesta setmana han començat dues de les set propostes del programa ‘Viu l’estiu més viu!’ que organitza el Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM). A partir de dilluns ja estaran en marxa la resta del ventall d’activitats esportives, culturals i de lleure d’estiu que aplegarà prop de 700 infants i joves. Balls, esports, idiomes i lleure configuren aquesta àmplia oferta.

El PMSAPM oferta un seguit d’activitats per a infants i joves de 3 a 14 anys i, per tercer any consecutiu, garanteix la plaça a les famílies amb dificultats econòmiques. La coordinadora de l’Àrea de Serveis a les Persones i regidora d’Ensenyament, Núria Canal assegura que “la nostra prioritat és oferir diverses activitats per cobrir les necessitats lúdiques dels nostres infants. L’objectiu és que cap infant es quedi sense plaça. Sota aquesta premisa la valoració a l’hora de tancar la inscripció és molt positiva”.

Aquesta setmana l’escola Lola Anglada acull la proposta de ‘Més estiu’, que ha estat la més matinera. És una activitat que complementa a la resta abans del tret de sortida de la resta d’activitats. Canal assegura que “cada any oferim les activitats que s’adaptin a les necessitats que tenen avui els infants”.

Dilluns, tret de sortida

Aquest dilluns 4 de juliol començaran la majoria d’activitats ofertades pel PMSAPM i s’allargaran fins al 29 de juliol. Durant el mes d’agost i fins el 2 de setembre les activitats tenen continuïtat amb l’Escola d’Estiu per complementar el servei a aquelles famílies que ho necessiten.

Canal apunta que “a banda de les activitats que s’ofereixen des del Patronat hi ha un seguit de propostes que ofereixen els clubs esportius de Martorell i que tenen molta afluència, també”. Les activitats que més acollida tenen continuen sent l’Aprèn i Gaudeix i el Casal d’Estiu, que enguany té com a centre d’interès la màgia de l’aigua.