Propostes saludables a la Fira del benestar físic i emocional que es fa a La Vila

762
Fira del benestar físic i emocional
Fira del benestar físic i emocional

Teràpies alternatives, salut, nutrició, tallers i activitats relacionades amb la cura del nostre cos es donen cita, avui dissabte, a l’eix comercial de La Vila. Coincidint amb el mercat setmanal, una dotzena de parades temàtiques i els botiguers de la plaça de la Vila i carrer Francesc Santacana, participen a la fira que impulsa la Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Martorell.

La Fira del benestar físic i emocional és un dels esdeveniments comercials que s’organitzen mensualment, no només amb l’objectiu de dinamitzar comercialment La Vila, sinó que “es tracta d’un projecte global. No només és la fira. Com haureu pogut veure estem arreglant tota la part del riu, endreçant els horts de la llera i el que fem és que sigui més atractiu el fet de baixar a La Vila”, explica el regidor de Promoció Econòmica, Turisme, Règim Interior i Noves Tecnologies, Lluís Amat.

Lluís Amat, regidor de Promoció Econòmica, Turisme, Règim Interior i Noves Tecnologies

Marta Sanmartín, representant de l’empresa Management i disseny d’espectacles, encarregada de l’esdeveniment, ha explicat que durant la fira, es fan màsterclass de ioga i pilates i xerrades sobre estils de vida saludable, intel·ligència emocional, Reiki, de les doules i l’acompanyament que realitzen durant l’embaràs o una mostra explicativa de cosmètica natural i Flors de Bach.

Marta Sanmartín, representant Management i disseny d'espectacles

Aquesta tarda, a la plaça de l’Església,el Cercle oferirà una màsterclass de pilates (16.00h). El centre Akiara oferirà una sessió de zumba (17.00h). A la parada Moment Gestalt es parlarà de la teràpia Gestalt (17.00h). A més, durant tot el dia s’ofereix un taller de mandales a la pedra i de pinta cares pels infants. Les activitats es complementaran amb showcoking de berenar saludable a la Vilateca (plaça de la Vila, 8). Una dotzena de parades ubicades al carrer Francesc Santacana i plaça de la Vila completen la proposta.