Puntals de la categoria cadet disputen aquest cap de setmana el Torneig de Bàsquet Vila de Martorell

753
Torneig Cadet Vila de Martorell
Torneig Cadet Vila de Martorell

Aquest cap de setmana es disputa el Torneig de Bàsquet Cadet Vila de Martorell al Pavelló Esportiu Municipal. El campionat nadalenc, organitzat pel Club Bàsquet Martorell, arriba a la 19a edició i reunirà equips puntals del bàsquet català en categoria cadet. Bona part dels conjunts protagonistes competeixen, enguany, a preferent.

En categoria masculina els equips participants seran el CB L’Hospitalet, el CB Cornellà, la Unió Manresa i el CB Martorell. Dissabte, 29 de desembre, el Pavelló acollirà les seminals, entre el Martorell i el Cornellà (10.00h), i la Unió Manresana i L’Hospitalet (11.30h). El partit pel 3r i 4t lloc es jugarà diumenge, 30 de desembre, a les 10.00h, i la final serà a les 19.00h.

El Bàsquet Almeda, el Club Natació Sabadell, el Joventut de Badalona i el València Bàsquet hi prendran part en categoria femenina. Les semifinals seran dissabte a la tarda: Almeda-Joventut (17.30h) i València-Sabadell (19.00h). El duel pel 3r i 4t lloc es disputarà diumenge, a les 20.00h, mentre que la final serà a les 17.00h.

El Torneig Cadet Vila de Martorell és una competició consolidada. Després de 18 edicions disputades, els principals clubs del bàsquet català tenen marcada la cita al calendari. El director tècnic del CB Martorell, Fede Mallofré, explica que són els mateixos equips els que demanen participar-hi.

Fede Mallofré, director tècnic CB Martorell

Mallofré destaca que una de les novetats d’aquest any serà la presència al campionat d’un club de fora de Catalunya. Es tracta del València Bàsquet, un equip important que participarà en la categoria femenina.

Fede Mallofré, director tècnic CB Martorell

El director tècnic diu que la idea del CB Martorell és seguir apostant per aquest torneig, per tal d’apropar el bàsquet de màxim nivell a casa nostra.