Quatre dies de festa ompliran de visitants el barri de Can Bros

565
Can Bros
Can Bros

La comissió de festes del barri de Can Bros ja té a punt el calendari d’activitats lúdiques que es desplegarà des de divendres 21 al dilluns 24 de juny. El programa d’actes, que es fa coincidir amb la festivitat de Sant Joan, es va recuperar ara fa 25 anys. Veïns i visitants gaudiran amb 3 àpats de germanor, música o ball cada nit i altres activitats tradicionals.

A Can Bros tan sols hi viuen 25 persones en l’actualitat, però n’hi ha moltes més que hi han viscut o que coneixen bé el barri. Aquest fet queda ben palès en aquestes dates, quan Can Bros multiplica per cinc o per sis la seva població per unes hores.

El preludi va ser el 2n Mercabros de diumenge passat, i aquest cap de setmana arribaran la resta de propostes. El divendres s’inaugurarà l’exposició de pintures del martorellenc Andreu Gaset (20.30h). Tot seguit els veïns s’entaularan amb el sopar de germanor i el concurs de truites, i a les 22.00h hi haurà música i circ amb Saku, veïna del barri.

Dissabte presenta una altra novetat: una trobada matinal de plaques de cava (de 10.00 a 13.00h). “És una bona manera d’atreure gent que no coneix Can Bros”, diu Xavier Vila, membre de la comissió de festes.

Xavier Vila, membre de la comissió de festes de Can Bros

El dia continuarà amb el campionat de futbolí (18.00h), Sardinada (21.00h) i havaneres amb el grup Peix Fregit.

Xavier Vila, membre de la comissió de festes de Can Bros

Diumenge toca Revetlla, i les taules es tornaran a estendre per fer un sopar de botifarra, mongetes, coca i cava -per al que cal inscripció prèvia amb un preu de tiquet de 15 euros-. DJ Rafa amenitzarà la nit més curta de l’any amb les seves mescles.

Xavier Vila, membre de la comissió de festes de Can Bros

I dilluns, dia de Sant Joan, la comissió ha preparat una programació que encetarà amb una missa. Vila explica que, davant la impossibilitat de celebrar-la dins l’església per raons de seguretat dels edificis que l’envolten, es farà a la plaça a les 11.00h, i commemorarà els 25 anys que fa que la comissió va recuperar les festes al barri.

L’acompanyarà un cercavila (12.15h); ballada de sardanes amb la cobla Vila d’Olesa (12.30h) i dinar popular (preu de 18 euros). A la tarda, hi haurà actuació musical amb el Trio Jazz Tro -formació que compta amb el martorellenc Pere Miró- i a les 20.00h, final de festa amb ball a càrrec de Dj Rafa.