Quatre equips de diferents categories es coronen campions de rugby Seven a Martorell

507
Finals rugby seven
Finals rugby seven

Les finals de les categories s14 i s18 de rugby Seven catalanes van celebrar-se el passat dissabte a Martorell amb el bo i millor d’aquesta modalitat de rugby. El Complex Esportiu Torrent de Llops va ser l’escenari on es van disputar els partits per conèixer els campions de la segona competició del curs. Després de la lliga regular, va ser el torn per a la modalitat en format més reduït d’aquest esport. El Rugby Club Martorell va presentar un conjunt per cada franja d’edat.

La categoria s14 va ser la que va aportar més equips a Martorell. Durant el matí, va celebrar-se la fase per conèixer la classificació des del novè fins al catorzè. El CR Sant Cugat 2 va ser el millor d’aquests conjunts. A la tarda, torn per a conèixer els guanyadors de la categoria s14 de rugby Seven. En la final de bronze, el BUC va imposar-se al FC Barcelona 2 (26-5). En la final de plata, el millor equip va ser el RC Sant Cugat, que va tombar el RC Esparreguera per 36 a 7. I en la final d’or, el RC Sitges va superar el FC Barcelona 1 per un ajustat 17-12.

Tercera plaça per al RC Martorell

En la categoria s18, la final preveia un triangular entre els tres conjunts participants. El CR Tarragona va ser el guanyador, amb dues victòries contra el BUC (segon classificat) i el RC Martorell, el tercer millor equip de la s18 de rugby Seven.

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i la regidora d’Esports, Belén Leiva, així com la representant del RC Martorell Montse Ceballos, van assistir a l’entrega de premis als guanyadors de les finals de rugby Seven.