Quatre nedadors del CN Martorell, al Campionat de Catalunya i d’Espanya d’aigües obertes

608
CN Martorell
CN Martorell

El Club Natació Martorell ha estat present al Campionat de Catalunya i al Campionat d’Espanya d’aigües obertes que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Banyoles. Per primera vegada en la seva història, quatre integrants del club (Lucía Gómez, Noa Vizcaíno, Martí Ezcurra i Ismael Abolafia) han pres part en aquesta cita, que ha aplegat nedadors amb un nivell molt alt.

A banda del Campionat de Catalunya, una de les quatre nedadores del CN Martorell ha nedat en el Campionat d’Espanya. Es tracta de Lucía Gómez, que després de classificar-s’hi la temporada passada, va provar sort en la prova de 7’5 quilòmetres. En un temps de 2:00.16″, va estrenar la participació dels martorellencs a Banyoles.

Quatre participacions més al campionat de Catalunya

El Campionat de Catalunya van reunir més proves dels martorellencs. Noa Vizcaíno també van nedar la distància de 7’5 quilòmetres, registrant un temps de 2:02.30″.

Martí Ezcurra i Ismael Abolafia van prendre part en la categoria infantil de 5000 metres en el Campionat de Catalunya, que va tenir lloc dissabte. Ezcurra va nedar-los en 1:00.11″, mentre que Abolafia va quedar desqualificat.

En la prova grupal que va posar punt i final al cap de setmana a Banyoles, l’equip martorellenc va nedar els cinc quilòmetres en 1:10.36″. Cada nedador havia de recórrer una distància de 1250 metres i el CN Martorell, amb integrants d’edat juvenil i infantil, van ser cinquè, a menys de nou segons del campió, el CN Granollers.