Quatre nedadors del CN Martorell, al Campionat d’Espanya Infantil des d’aquest dissabte

688
Foto: CN Martorell
Foto: CN Martorell

El Club Natació Martorell participa al Campionat d’Espanya Infantil d’estiu que es disputarà del 27 al 30 de juliol a Barcelona. El Natació Martorell hi competirà en la prova 4×100 estils masculí i 100 i 200 metres braça. Manel Monsech, Martí Ezcurra, Sergi Cots i Aldier Berdayes competiran en el torneig estatal a Barcelona després d’assolir la mínima per aquesta prova de relleus.

Pel que fa a les proves de 100 i 200 metres braça, Martí Ezcurra en serà el representant del club martorellenc. Feia 15 anys que l’entitat no participava en un campionat d’Espanya en relleus. Fa tres setmanes a Tarragona, en el Campionat de Catalunya infantil, els nedadors martorellencs van rebaixar la marca i van aconseguir una plaça per disputar el campionat estatal. La coordinadora de la secció de natació del Club Natació Martorell, Irina Barceló, explica que era un objectiu que buscaven des de l’inici de temporada..

Irina Barceló, coordinadora de natació del CN Martorell

Barceló comenta com va començar el Campionat de Catalunya a Tarragona per als quatre joves nedadors, ara fa tres setmanes.

Irina Barceló, coordinadora de natació del CN Martorell

La coordinadora i integrant de l’equip tècnic afirma que “van dissenyar una estratègia d’equip a mig campionat per poder assolir l’objectiu”.

Irina Barceló, coordinadora de natació del CN Martorell

Per Barceló, aquest és un fet històric per l’entitat i destaca la dificultat de la fita assolida. La coordinadora de natació assegura que Manel Monsech, Martí Ezcurra, Aldier Berdayes i Sergi Cots han fet història dins el Club Natació Martorell.

Irina Barceló, coordinadora de natació del CN Martorell

L’arribada dels quatre nedadors a les finals del Campionat d’Espanya Infantil és “el fruit recollit del treball d’un nou projecte esportiu que vam començar ara fa tres anys. Un projecte que és viu, que té ganes de créixer i que és molt ambiciós, i si el dotem dels recursos pertinents continuarà creixent i posant fets històrics en l’entitat”, conclou.

El campionat d’Espanya es disputarà a Barcelona a partir de demà dissabte i fins al dimarts 30 de juliol. El nedador Martí Ezcurra competirà diumenge en les proves de 100 metres braça i dilluns en la de 200 de la mateixa modalitat. Pel que fa a la prova de relleus 4×100, Manel Monsech, Martí Ezcurra, Aldier Berdayes i Sergi Cots, es disputarà dimarts al migdia a les piscines Picornell.

Programa competitiu complet del 41è Campionat d’Espanya Infantil de Natació