Quilòmetres amb finalitat solidària a la 5a Cursa de Resistència de Cargill

1299
4a Cursa Resistència Cargill
4a Cursa Resistència Cargill

El Parc Forestal de Can Cases acollirà aquest diumenge la 5a edició de la Cursa Solidària de 6 hores de Resistència, que promou l’empresa Cargill amb la col·laboració de Creu Roja Baix Llobregat Nord. La cursa començarà a les 8.00h i acabarà a les 14.00h, amb l’entrega de premis de les categories masculina i femenina.

La prova, recorda Carles Salvador, treballador de Cargill i un dels impulsors de la cursa, comptarà amb un circuit tancant i força accessible de 2,5 Km. Cada participant podrà córrer o caminar les voltes que vulgui, segons la seva capacitat de resistència.

Carles Salvador, treballador de Cargill

Les inscripcions van a bon ritme i ja s’hi han apuntat tots els guanyadors de l’any passat, que repetiran experiència. Carles Salvador anuncia que estan intentant que hi participi el corredor d’ultrafons valencià Ivan Penalba, qui recentment ha batut el rècord d’Espanya de 24 hores amb més de 249 Km. També esperen la presència del corredor Tomàs López. Ambdós esportistes enfoquen els seus reptes esportius a causes solidàries.

Carles Salvador, treballador de Cargill

Les inscripcions tenen un cost general d’1 euro, i es poden fer a 6hdemartorell.blogspot.com.es o a www.athleticevents.net. Es regalarà una samarreta i un obsequi a tots els participants. A més, si no es pot participar, es pot col·laborar amb la iniciativa portant aliments directament a la seu de Creu Roja a Martorell (c/ Revall s/n) o a les instal·lacions de l’empresa Cargill (c/ Marie Curie, 6).

El palmarès de l’any passat

Un total de 124 esportistes van participar a la cursa de l’any passat. En categoria masculina, el guanyador va ser Ivan Montllor del Club Natació Sabadell amb un temps de 76, 8km, batent l’anterior rècord de la cursa. El segon classificat va ser Karlos Martínez (Corredors.cat) amb un temps de 69,28km i el tercer lloc del podi el va ocupar Abel Gómez (Funciona Premià) marcant un registre de 67km.

En categoria femenina, la guanyadora va ser Conxa Coca del Trail Masquefa, completant la cursa amb una suma de 53,5 km, seguida d’Aranzazu Garcia, 53,4km, i Maria Àngels Peña, qui va finalitzar les 6 hores amb 51,3 km recorreguts.