Ràdio Martorell emet aquest dimecres 13 d’abril un debat de les eleccions al Club de Futbol

334

Ràdio Martorell (91.2 FM i per streaming al web martorell.cat) oferirà aquest dimecres 13 d’abril un debat amb els dos candidats a la presidència del Club de Futbol Martorell: Jaume Valls i Josep Ramon Vigueras a tres dies per a la celebració de les eleccions previstes pel proper dissabte 16 d’abril. El debat, moderat pels periodistes Maria Cerezuela i Quim Miró, tindrà una durada d’una hora (de 19 a 20h) i coincideix amb l’últim dia de la campanya electoral.

El debat s’ha estructurat en tres blocs: esportiu, econòmic i social. Dins l’àmbit esportiu es tractaran aspectes com el futbol base, la coordinació esportiva, el futbol femení i els primers equips sèniors; en l’àmbit econòmic, es posarà a debat els recursos econòmics del club i de l’equipament del CE Torrent de Llops i en l’àmbit social, els aspectes del local social o bar, la relació amb el soci i la comunicació interna i externa del club.

A l’inici i al final d’aquests tres blocs, els dos candidats exposaran els motius per als quals es presenten per optar a la presidència del Club de Futbol Martorell fins al 2022 i podran demanar el vot. Els dos candidats es podran replicar l’un a l’altre. Al final del debat tindran dos minuts cadascun per demanar el vot.

Dues candidatures

El Club de Futbol Martorell viu unes eleccions inèdites arran de la presentació de dues candidatures encapçalades per Jaume Valls i Josep Ramon Vigueras. Valls és l’actual president i es presenta per primera vegada ja que va agafar el relleu de Vigueras fa dos anys. Porta més d’una dècada a l’entitat on ha ocupat diversos càrrecs. El lema de la seva candidatura és Acaba un passat, comença un demà.

Fa un any i mig, Josep Ramon Vigueras va decidir marxar com a president del CF Martorell per motius personals quan faltaven dos anys per acabar el mandat i ara ha fet un pas endavant per tornar-hi. Vigueras, juntament amb el candidat Jaume Valls, va ser president en una etapa cabdal pel traspàs dels equips del Patronat al CF Martorell. El seu lema de campanya és Un club, un poble, un somni.

Aquest dissabte més de mig miler de socis del CF Martorell decidiran el futur a través de les urnes.