Ràdio Martorell emet dimecres el ‘Debat Electoral’ amb els set candidats a l’alcaldia

424
Ràdio Martorell
Ràdio Martorell

L’emissora municipal Ràdio Martorell (91.2 FM) emetrà en directe aquest dimecres, 22 de maig, de 18.00 a 20.00h, el Debat Electoral amb la presència dels caps de llista de les set formacions polítiques que concorren als comicis electorals del proper diumenge. El debat tindrà lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament i es remetrà divendres, 24 de maig, d’11.00 a 13.00h.

L’espai radiofònic estarà dividit en quatre blocs temàtics: balanç de la legislatura anterior, territori i via pública, política social i econòmica, torn de debat obert, i un darrer minut per demanar el vot a l’electorat. L’ordre d’intervenció a cada bloc, excepte al torn de debat obert, serà de menys a més vots obtinguts a les darreres Eleccions Municipals de 2015.

Del 13 al 21 de maig, Ràdio Martorell ha emès, a les 13.00h i en remissió a les 20.30h, entrevistes en directe amb cada alcaldable: Juan José Pérez (Ciutadans), Oriol Bosch (Som Podem Martorell), Vicente Casal (Partit Popular), Víctor de León (Esquerra Republicana de Catalunya), Xavier Sáez de Cortázar (Movem Martorell), Lluís Tomàs (Partit dels Socialistes de Catalunya) i Xavier Fonollosa (Junts per Martorell). Els candidats han valorat la gestió de govern i la tasca a l’oposició, han explicat els principals eixos del seu programa electoral i han demanat el vot a l’audiència.

Nit electoral

Ràdio Martorell farà diumenge, 26 de maig, seguiment de la jornada electoral amb butlletins especials horaris i programa especial de seguiment dels resultats, un cop tanquin les urnes. Informació de les incidències de la jornada, recompte de vots amb connexions amb la central de dades, resultats i entrevista als candidats.

Juan José Pérez (Cs), Vicente Casal (PP), Xavier Sáez de Cortázar (MM), Xavier Fonollosa (JxM), LLuís Tomàs (PSC), Víctor de León (ERC) i Oriol Bosch (SPM)
Juan José Pérez (Cs), Vicente Casal (PP), Xavier Sáez de Cortázar (MM), Xavier Fonollosa (JxM), LLuís Tomàs (PSC), Víctor de León (ERC) i Oriol Bosch (SPM)