Ràdio Martorell estrena la programació d’estiu farcida d’entreteniment i actualitat

656

Ràdio Martorell posa en marxa aquest dilluns 27 de juny la seva programació d’estiu, que s’allargarà fins l’11 de setembre. L’emissora municipal no descuida l’actualitat de proximitat i manté els seus habituals espais informatius. A més, incorpora nous programes sobre història, rutes teatralitzades, i perspectiva de gènere.

Novetat és el programa de divulgació històrica A les portes de Troia, presentat per Sergi Rodríguez, Oliver Vergés i Alberto Reche. Una hora de divulgació històrica que podran seguir de dilluns a divendres, a les 11.00h. Explicar el passat no serveix només per saber d’on venim, sinó que és una eina importantíssima per entendre i poder analitzar el nostre entorn i el món en el qual vivim. Aquest n’és l’objectiu: història per a tothom explicada d’una forma entretinguda.

Se suma també a la programació d’estiu el magazine Despertem mirades, presentat per Cristina Vila i Cristina Cantal, que tracta temes molt humans en perspectiva de gènere cada dia, a les 12.00h; i Espiadimonis, que ofereix diàriament, a les 15.00h, rutes teatralitzades per deixar anar la imaginació i llegar els pensaments de personatges històrics. Un projecte de la companyia Alambiq per a La Xarxa de Comunicació Local.

Serveis informatius
Per seguir informats de tot el que passa a casa nostra, resumim l’actualitat local de dilluns a divendres al Ràdioinformatiu, de 13.30 a 14.00h i de 20.00 a 20.30h. Dissabtes i diumenges, de 14.00 a 14.30h, i de 20.00 a 20.30h. L’actualitat d’àmbit general té cabuda a l’informatiu diari Notícies en Xarxa de dilluns a divendres, de 14.00 a 14.30h.

‘La Tarda’

Un programa de La Xarxa fet col·lectivament per les emissores locals. Un recorregut en directe per diferents punts del país per acostar-se a històries, personatges i esdeveniments que marquen el dia a dia de ciutats i pobles. A l’estiu, es podrà sentir de dilluns a divendres, de 17.00 a 19.00h.

La banda sonora de les vacances

De dilluns a divendres, de 9.00 a 11.00h, podran seguir participant del programa despertador Mil moments musicals amb Assumpta Mera i Manolo Garrido. Dues hores de directe amb música dedicada i la millor companyia. Andreu Ortega ens oferirà tots els migdies una bona dosi de bon rotllo musical amb les seves Músiques a la fresca. Un tock de rock repassa cada tarda els hits d’aquest gènere, a les 19.00h, mentre Xavi Gargallo lliga els èxits musicals dels 70, 80 i 90 al Sac de sons, a les 20.30h.

Cap de setmana
La programació del cap de setmana a l’estiu també respira companyia i bona música amb el veterà Ressò sardanista, amb Màrius Escoda, dissabtes i diumenges, de 9.00 a 11.00h. Els oients també podran reviure amb Eloi Garcia tota la temporada del programa de música clàssica Dando la nota, els diumenges a les 9.00h, i tornar a escoltar, a continuació, Pobles d’Europa, presentat per Cisco Sáenz de Pablo.