Ràdio Martorell ha començat aquest dilluns la nova programació 2015-16

344

Ràdio Martorell ha engegat aquest dilluns la nova temporada 2015-16 amb la incorporació de nous espais informatius, musicals i d’entreteniment que dinamitzaran l’oferta i atrauran nous oients. Com a novetat, l’espai polític 21 regidors, el programa enològic D.O Martorell o l’aposta per les transmissions esportives el cap de setmana.

Ràdio Martorell emetrà aquesta temporada el programa 21 regidors, els dimarts, a les 12.00h, amb entrevistes setmanals als regidors de consistori martorellenc.

Tots els dilluns, a les 12.00h, podran seguir l’espai sobre la cultura del vi a casa nostra, D.O Martorell, amb el suport d’El Celler d’en Xavi i Guillem Cal Simó.

Claudia Bergara torna a les ones els dijous, a les 13.00h, amb L’Herbolari per donar consells per tenir cura de la nostra salut amb remeis molt naturals. També ens ajudaran a cuidar cos i ment els Especialistes Les Bòbiles amb el programa Especialistes en salut, els dimarts, a les 15.30h.

Hugo Rodrigo presentarà Rock&Còmics, els dimarts a les 19.00h, on la música rock es barreja amb històries de superherois.

Cada dimecres, a les 21.00h, farem Ruta 66, amb la música americana més salvatge.

Els menuts de la casa i també els seus familiars podran esmorzar amb L’hora del conte els dissabtes i diumenges, a les 8.30h.

Les transmissions esportives prenen protagonisme dissabtes i diumenges amb Martorell en joc, conduït per Maria Cerezuela.