Ràdio Martorell rep l’escalf dels seus oients més fidels en la 12a Trobada d’Amics

528
12a Trobada d'Amics de Ràdio Martorell
12a Trobada d'Amics de Ràdio Martorell

Uns 400 oients de Ràdio Martorell han participat de la 12a Trobada d’Amics, que s’ha celebrat aquesta tarda a El Progrés, amb motiu del 35è aniversari de l’emissora. La festa ha comptat amb l’actuació musical del grup Pa d’Àngel i degustació de xocolata desfeta i coca de Cal Xic. L’alcalde Xavier Fonollosa i la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació, Míriam Riera, s’han compromès a repetir la festa cada any.

Un any més, la Trobada d’Amics de Ràdio Martorell ha estat una bona ocasió per unir la gran família radiofònica, en un ambient distès, fora de les ones hertzianes. Els locutors i tècnics de la casa han pogut retrobar-se amb oients i antics col·laboradors que han format part del mitjà al llarg dels seus 35 anys de vida.

Xavier Fonollosa ha destacat “la suma de l’esforç dels professionals i col·laboradors a l’hora de fer possible el dia a dia de l’emissora” i la fidelitat dels oients que troben en aquest dial proximitat,immediatesa, companyia i imaginació. L’alcalde ha desitjat llarga vida a la ràdio i s’ha compromès a celebrar la trobada amb caràcter anual.

La regidora Míriam Riera ha afirmat que “podem estar molt contents perquè hem fet una crida als oients perquè vinguessin a la seva trobada i han acudit en massa. La millor notícia és el futur, pensar que aquesta trobada la repetirem cada any perquè els oients responen i, si ells són fidels, nosaltres hem de ser fidels als oients, ja que treballem per a ells”.

Durant la cita, el veterà col·laborador Màrius Escoda ha rebut una placa del pont del Diable de mans de l’alcalde pels seus 35 anys al capdavant del programa Ressó Sardanista, que enguany ha complert 2.000 programes en antena. La periodista Assumpta Mera, treballadora de l’emissora municipal des dels inicis, presentadora del programa insígnia, Mil Moments Musicals, i cap dels serveis informatius de Ràdio Martorell, ha estat obsequiada amb un ram de flors.

Els assistents han pogut visionar un documental fotogràfic sobre la història radiofònica de Martorell, des dels anys 20 fins a l’actualitat, editat per Daniel Garrido i locutat per algunes de les veus de l’emissora.