Raül Llimós: “A Martorell hi ha un teixit esportiu molt ric i clubs de quasi tots els esports”

1263
Raül LLimós, cap d'esports RAC1
Raül LLimós, cap d'esports RAC1

El periodista de RAC1 Raül Llimós ha estat un dels integrants del jurat dels Premis de la Nit de l’Activitat Física i l’Esport, que es va reunir el passat 18 de març per deliberar els finalistes i guanyadors de les 12 categories. Llimós va estar acompanyat del periodista, escriptor i guionista afincat a Martorell Antoni Real; l’atleta olímpic Carles Castillejo; l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa; la regidora d’Esports, Belén Leiva; el director del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell, Valentí Santos, i el coordinador de la Regidoria d’Esports, Joan Bou.

Raül Llimós va aportar la vessant més periodística als premis, fruit de la seva experiència en mitjans de comunicació radiofònics en el món de l’esport. Des de l’any 2011 és el cap d’esports de RAC1, i actualment edita i presenta el programa intersetmanal El primer toc, de 14.15 a 15.00h, i Ultraesports tots els diumenges, de 15.00 a 16.00h.

A Llimós, Martorell no li és desconegut. Viu a la veïna Olesa de Montserrat i sovint visita la nostra població, per diferents circumstàncies. Després de conèixer l’elevat número de candidatures, valorava que “pel que he vist, a Martorell hi ha un teixit esportiu molt ric i clubs de quasi tots els esports”. Per tot plegat, deia, “el jurat no només valorarà la competitivitat i els guardons assolits, sinó també les trajectòries i les iniciatives més contraesportives, d’esports que no són tan mediàtics i que, gràcies a aquests premis, són reconeguts”.

En la següent entrevista, explicava quina concepció té de com han de ser uns premis esportius d’aquestes característiques.