Recepció al primer equip del CF Martorell per reconèixer l’ascens a Primera Catalana

498

L’alcalde Xavier Fonollosa i la regidora d’Esports en funcions, Belén Leiva, han rebut aquest dijous a la sala de plens una representació del Club de Futbol Martorell per reconèixer l’ascens del primer equip a Primera Catalana, categoria a la qual torna després d’una dècada. Els blanc-i-vermells van endur-se l’eliminatòria dissabte passat a Bescanó, després d’empatar a 1.

“Estem encantats amb el primer equip i amb el vostre club, ja que és una entitat molt ben gestionada, des de tots els punts de vista. Des de l’Ajuntament, hem intentat estar a l’alçada de les necessitats d’aquest club, el més gran en nombre de practicants d’esport al nostre poble”, ha dit l’alcalde. Fonollosa ha afirmat que “pujar dues categories en dos anys és molt gran, això no passa sempre”, i els ha encoratjat a aconseguir un tercer ascens consecutiu la propera temporada.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Josep Ramon Vigueras, president del CF Martorell, ha expressat que “el CF Martorell vol gaudir de l’esport, però també fer poble i ser un signe d’identitat. Per nosaltres és una alegria poder venir aquí a oferir aquests títols, que fem extensius a tot el poble de Martorell”. El president ha destacat “l’esforç i la tasca de tots els jugadors i del cos tècnic” per tal d’assolir l’ascens. “Han estat dos partits molt intensos i manifesten un gran treball de tota la temporada”. El repte, segons Vigueras, és jugar a Tercera l’any vinent.

Josep Ramon Vigueras, president CF Martorell

Albert Nualart, entrenador del primer equip i nou coordinador esportiu del club, ha reconegut que “som molt ambiciosos i l’any que ve volem pujar a Tercera Divisió, sí o sí”. L’entrenador porta dues temporades al club i ha subratllat “la facilitat per treballar d’una manera concreta per tal d’aconseguir segons quins èxits”. També ha posat en valor la feina humana dels membres del club, l’aposta de la directiva i la dedicació dels jugadors, tot i la seva joventut, per embutxacar-se dos ascensos seguits.

Albert Nualart, entrenador primer equip i nou coordinador esportiu del club

“Dos ascensos seguits són una autèntica bogeria. El treball ha estat brutal. Segurament ara portaran gent de fora per reforçar, però han de fer una bona base perquè l’èxit és creure i lluitar pel poble”, ha declarat Albert Serrats en nom dels capitans. “Hem fet un treball d’aguantar, tirar i voler més, sense posar-nos sostre. Hem demostrat que som capaços d’això i de qualsevol cosa”, ha tancat.

Albert Serrats, jugador

Fonollosa ha lliurat al president Vigueras una litografia del pont del Diable i dues figures en miniatura dels gegants de Martorell, la Velleta i el Diable. L’acte ha clos amb una fotografia de família al balcó i a la porta del consistori, i un piscolabis per als assistents.