Recepció oficial a l’Ajuntament d’una quarantena d’estudiants europeus que participen al programa Comenius

403

El primer tinent alcalde, Xavier Fonollosa, i la regidora d’Ensenyament, Mercè Morera, han fet la recepció oficial a una quarantena d’estudiants europeus que participen al programa Comenius, d’intercanvi cultural. L’acte ha tingut lloc, aquest migdia, a la sala de sessions de l’Ajuntament.

Compartir experiències pedagògiques
A través del programa Comenius, es promouen les habilitats socials i l’apropament a d’altres cultures europees a través de viatges i intercanvis. Però també es creen estratègies per al desenvolupament futur de les escoles i instituts.
Els participants al programa han desenvolupat els treballs realitzats pels estudiants sobre la transició a l’estat espanyol.

Formen part del projecte, subvencionat per la Unió Europea, instituts de Klobouky i Brno (República Txeca), Pescara (Itàlia), Forchheim (Alemanya), Donnemarie Dontilly (França) i Martorell (Catalunya).

Durant l’estada a Martorell, els representants del projecte Comenius han visitat els llocs més turístics de Barcelona i de Martorell durant aquesta setmana. La cloenda de l’intercanvi cultural es durà a terme aquest vespre amb un sopar als jardins de l’Enrajolada Casa Museu Santacana.

Aquest curs 2011-12, els intercanvis s’han fet a Klobouky (República Txeca) i Martorell (Catalunya). El curs vinent és previst que es realitzin a Pescara (Itàlia) i Donnemarie Dontilly (França).