Recepció oficial de l’alcalde Xavier Fonollosa a un combinat japonès de futbol sala a l’Ajuntament

373

L’alcalde Xavier Fonollosa, acompanyat per la regidora coordinadora del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció de les Persones de Martorell (PMSAPM) Núria Canal, ha rebut a la sala de plens a un combinat de jugadors de futbol sala del Japó que aquesta setmana han fet un stage al municipi.

Fonollosa ha tingut unes paraules d’agraïment de la visita de tretze jugadors de categories benjamí, aleví i infantil en una estada esportiva a Martorell organitzada conjuntament per l’Associació Esportiva i el Sala5 Martorell.

En acabar l’alcalde i la regidora Canal han lliurat un obsequi a cada un dels infants i als entrenadors sota la direcció de Ryuji Suzuki, actual entrenador del primer equip del Sala5 Martorell i coordinador dels equips base de l’AE Martorell.

Durant aquests dies, els esportistes han combinat sessions de formació, partits amistosos davant d’equips catalans i una visita al Museu i a les instal·lacions del FC Barcelona. Dilluns passat, l’alcalde Fonollosa i la regidora d’Esports, Belén Leiva, van donar la benvinguda a aquest combinat japonès en un acte al Pavelló Esportiu Municipal.