Remuntada del CF Martorell al Catllar per segellar el primer mes a Primera Catalana invicte

1279
CF Martorell (Meritxell Mas)

El primer equip del Club de Futbol Martorell va imposar-se al CE El Catllar (1-2) i es manté invicte en el primer mes a Primera Catalana. El conjunt d’Albert Nualart va demostrar capacitat de reacció a terres tarragonines per segellar tres punts més amb què ascendir, a més, una posició a la taula.

El local Jordi Prades va desfer l’empat inicial després que El Catllar amenacés Toni Domínguez en fins a tres ocasions. Però l’1 a 0 no va enfonsar els martorellencs, que van seguir buscant el gol amb més insistència, a través d’un Éric Arévalo molt inspirat. I va ser Jordi Pérez qui, a través d’una falta directa, va tornar a empatar el partit, deu minuts abans del descans i nou minuts més tard del gol tarragoní.

En la represa, el partit va mantenir el to amenaçador per part dels dos equips, però el premi gros va arribar per al quadre de Nualart. Jordi de Sande va aconseguir el segon gol que va segellar la victòria.

El tècnic blanc-i-vermell va donar un valor alt al triomf que va aconseguir ahir, així com als punts que han sumat en les altres tres jornades.

Albert Nualart, entrenador CF Martorell

Amb aquests vuit punts, els martorellencs no coneixen encara la derrota i ascendeixen a la quarta posició, on empaten amb el FC Santboià. La propera jornada s’enfrontaran a la UD Viladecans.

També en futbol, però femení, tres punts per al primer equip blanc-i-vermell. Les de Jaime Cañedo van imposar-se al CE Sallent (4-3). Dos gols de Kitty, un de Núria Bonastre i un de Beatriz Pérez va donar tres punts balsàmics a les martorellenques, que s’estrenen amb el primer triomf del curs.

Segona derrota a Lliga EBA

El primer equip del Club Bàsquet Martorell va perdre a casa contra el Club Bàsquet Vic (63-72), i encara no coneix la victòria en l’inici de curs 2019-2020. Els blaus van començar el partit dominant amb el 23 a 12 en el marcador, però les coses van canviar en el segon quart quan els vigatans, dirigits pel martorellenc Adrià Alonso, van eixugar l’atac blau.

Després del descans, ambdós conjunts van arrencar amb molts errors, tot i que el CB Vic va capgirar el marcador de la mà d’un encertat Xavi Torrent, i va posar-se per davant per primer cop en tot el partit. Iván Llull va quedar eliminat per una tècnica davant decisions arbitrals que tot l’equip blau va protestar, i el conjunt de Toni Olivares va anar a remolc en els últims deu minuts. Finalment, derrota martorellenca que situa els blaus en l’última posició.

Primera setmana sense puntuar a Segona B

Derrota contundent del primer equip del Sala5 Martorell contra el Club Natació Sabadell (1-6) en la tercera jornada de lliga. El conjunt dirigit per Víctor González només va trobar encert amb un gol que no va poder fer front a les dianes vallesanes.

Els sabadellencs van dominar des del principi i cap intent martorellenc va servir per igualar el partit. Tot i això, els de Víctor González van tenir opcions per marcar en la primera meitat.

En handbol, el Club Handbol Martorell va celebrar ahir a la tarda la 5a edició del Memorial Dani Ortiz, en record de qui va ser jugador, entrenador i president de l’entitat. El primer equip femení es va imposar a l’Handbol Sant Cugat (30-20) i el primer equip masculí va guanyar el Club Handbol Sant Andreu de la Barca. La filla d’Ortiz, Paula Ortiz, va estar present en l’entrega del trofeu a les martorellenques.