Renfe realitza actuacions de millora a l’exterior de l’edifici de l’estació de Rodalies de Martorell

445

Les principals actuacions que Renfe està duent a terme a l’estació de Rodalies de Martorell permetran adequar les parets exteriors de l’edifici principal mitjançant el pintat i tractament de la superfície exterior. Aquestes actuacions s’emmarquen en el Pla de millora d’estacions de Rodalies de Barcelona i es liciten a 12 estacions més de Rodalies de Catalunya.

Renfe ha licitat actuacions de millora a l’estació de Martorell i també de La Garriga, Les Franqueses, Mollet Santa Rosa, Santa Perpètua, Blanes, Cabrera de Mar, Llinars del Vallès, Manresa, La Granada, Montgat, Molins de Rei i Montcada Reixac-Manresa. Aquests treballs que disposen d’un pressupost total de 590.270,26 euros, es duran a terme al llarg de 2016.

Les actuacions permetran adequar les parets exteriors dels edificis principals mitjançant el pintat i tractament de superfícies exteriors. Durant l’últim trimestre de l’any passat, es van realitzar aquests tipus de millores a Arenys de Mar, Castelldefels i Badalona amb una inversió total de 266.204,34 euros.

Pla de millora d’estacions de rodalia de Barcelona

Aquestes millores a les estacions de Rodalies es corresponen al marc de Pla de millora d’estacions de Rodalies de Barcelona i se sumen a les ja realitzades durant 2014-2015, entre les que hi destaquen la instal·lació de les escales mecàniques de Sabadell Centre, la renovació integral del vestíbul i zona comercial de l’estació de Vic, i millores en la rehabilitació de Premià de Mar o de mobilitat a l’Aeroport.