ReparaTruck, el servei mòbil d’autoreparació d’electrodomèstics, arriba dissabte a Martorell

974
ReparaTruck

Teniu algun petit electrodomèstic, mòbil, tauleta, patinet elèctric o bicicleta espatllada o que necessita un bon manteniment? Dissabte, 16 de novembre, de 16.00 a 19.00h, arriba a la plaça de les Cultures el ReparaTruck, un servei d’assessorament tècnic en l’autoreparació de petits aparells, gratuït i sense inscripció prèvia.

El ReparaTruck és un vehicle amb un tècnic, eines i mitjans per poder portar a terme les reparacions. El servei està impulsat per Solidança, entitat que promou l’economia social i solidària, i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ha dit la tècnica de Medi Ambient de l’Ajuntament, Glòria Carrera.

Glòria Carrera, tècnica de Medi Ambient

Carrera ha animat els ciutadans a portar a la ReparaTruck “aquells aparells que s’endollen, que se’ns han espatllat i hem deixat arraconats. Per ordre d’assistència el tècnic els donarà un cop de mà, els assessorarà, els dirà quines peces han de canviar o reparar. Els assistents podran comprovar que els aparells tornen a funcionar”.

Glòria Carrera, tècnica de Medi Ambient

L’objectiu del ReparaTruck, segons Carrera, és “allargar la vida útil dels aparells, fomentar la prevenció de residus i que la ciutadania aprengui a fer les reparacions fàcils i més comunes dels seus electrodomèstics de manera segura, amb el suport d’un tècnic especialista”.

La visita de la Reparatruck a Martorell coincidirà amb la celebració de l’11a edició del Mercat d’Intercanvi i de Segona Mà, que organitza la Regidoria de Medi Ambient a la rambla de les Bòbiles. Ambdues activitats s’emmarquen en la Setmana Europea per a la Prevenció de Residus, que es commemora del 16 al 24 de novembre.