Restablerta la circulació ferroviària a Martorell després d’una fuita d’aigua en un tren de mercaderies

20

La fuita d’aigua en un vagó d’un tren de mercaderies que feia la ruta Portbou-Constantí ha obligat, a les 7.40h d’aquest matí, a tallar la circulació ferroviària al seu pas per Martorell. El tall ha afectat els trens de la línia R4 i R8 de Rodalies de Catalunya durant dues hores.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Lluís Sagarra, ha explicat que, en un primer moment, es pensava que la fuita podia ser de propanol i s’ha hagut de desallotjar l’estació i tallar la circulació de trens. Finalment, ha estat una falsa alarma i només es tractava d’aigua de rosada del circuit de refrigeració.

Lluís Sagarra, regidor Seguretat Ciutadana i Mobilitat

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat set dotacions de Bombers, dues de la Policia Local, dues més de Mossos d’Esquadra i una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques, així com tècnics de l’empresa responsable del transport de les mercaderies.

Per garantir la mobilitat dels clients afectats s’ha mantingut el servei de tren a la R4 entre Manresa i Molins de Rei i entre Sant Sadurní – Sant Vicenç de Calders. Entre Molins de Rei i Sant Sadurní s’ha gestionat un servei per carretera.

A la línia R8, entre Martorell i Castellbisbal s’ha fet servei per carretera, mentre que entre Castellbisbal- i Granollers Centre els trens han circulat amb normalitat.