Restriccions de trànsit diumenge al barri de Buenos Aires per obres d’asfaltatge

307
Obres al barri de Buenos Aires
Obres al barri de Buenos Aires

Amb motiu de les obres d’asfaltatge al barri de Buenos Aires que tindran lloc aquest diumenge 11 de novembre entre les 08.00 i les 18.00h, el Departament de Via Pública de la Policia Local fa saber que hi haurà restriccions de pas per a vehicles rodats. Les afectacions es produiran a l’avinguda de Fèlix Duran i Canyameres i al carrer de Sant Antoni Maria i Claret.

El tall a l’avinguda de Fèlix Duran i Canyameres es produirà des de l’avinguda de Pau Claris i fins l’altura de l’IES Pompeu Fabra, mentre que en el cas del carrer de Sant Antoni Maria i Claret, el tall es perllonga fins l’avinguda de Fèlix Duran i Canyameres. A causa de les afectacions de trànsit, l’Avinguda de Fèlix Duran i Canyameres restarà tallada, a l’altura del carrer de Lluís de Requesens i en direcció al Pavelló Esportiu Municipal, fins a final d’obres. Els vehicles procedents del carrer Tenor Palet restaran desviats cap al carrer de Lluís de Requesens i l’avinguda de les Mancomunitats Comarcals.

Recomanacions d’accés a l’Hospital

Per tal d’accedir en vehicle a l’Hospital de Sant Joan de Déu durant la realització de les obres, es recomana als conductors procedents de l’avinguda de Pau Claris que facin el recorregut per l’avinguda dels Germans Martí, la plaça del Vi, el carrer del Doctor Lluís Gaya, el carrer del Pintor Sert, el passeig de Catalunya, el carrer del Doctor Trueta i l’avinguda de les Mancomunitats Comarcals. Els vehicles de transport públic modificaran la seva ruta habitual en funció de les vies disponibles.