Rosanes convida els martorellencs a gaudir de la seva festa aquest cap de setmana

376

Aquest cap de setmana el barri Rosanes tanca el circuit de festes de barri. La comissió de festes ha dissenyat un programa per a tots els públics, amb activitats que tindran com a escenari principal la plaça 25 de Setembre. La junta busca relleu després de gairebé una dècada organitzant les festes.

Les activitats començaran la tarda de dissabte amb jocs infantils, gelatada popular, màgia, pregó a càrrec de la junta de l’Associació de Veïns, coca i mistela, sopar de germanor (cal portar-lo de casa) i ball de vetlla.

Diumenge, a partir de le 10.00h, es repartirà xocolata desfeta, hi haurà festa de l’escuma i torneig de tennis taula. També hi actuarà la coral del barri Rosanes (13.00h), dirigida per l’Alba Bohigas, i vermut popular. Tots els actes es faran a la plaça 25 de Setembre.

Aquest any se suprimeix el tradicional Aplec a la Font del Gilet per manca de participants en les anteriors edicions.

Un pas enrere
Aquesta serà la darrera festa de barri que organitzi l’actual junta de l’Associació de Veïns de Rosanes, segons ha explicat el seu president Ferran Campmany. “Fem un pas enrere perquè fa gairebé deu anys que estem al capdavant de l’Associació de Veïns, som poca gent, és molta feina i estaria bé que hi hagués relleu i que els veïns s’impliquessin més en el desenvolupament de la festa”, ha dit. La junta farà una reunió informativa després de les festes per tractar aquest assumpte.