Salvador Esteve fa una visita institucional com a president de la Diputació de Barcelona

753

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha rebut la visita del president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve acompanyat pel coordinador general, Francesc Xavier Forcadell. Esteve ha visitat els equipaments municipals i espais de la via pública que durant aquesta legislatura ha comptat amb el finançament de la Diputació de Barcelona.

Aquest dimarts a la tarda, Salvador Esteve ha fet, per primer cop la visita institucional a Martorell com a president de la Diputació de Barcelona. Esteve ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament a la sala de sessions. El president ha reconegut que “després de quatre anys visitant pobles i ciutats de la província de Barcelona se’m feia estrany no fer-ho en el meu poble, Martorell. La visita d’avui té un caire molt especial, ara, quan s’acaba la meva vida política, primer com a alcalde i ben aviat, com a president de la Diputació”.

Esteve ha visitat diversos equipaments municipals i espais de la via pública de Martorell. El president de la Diputació ha subratllat que “hem pogut comprovar les col·laboracions que ha tingut la Diputació de Barcelona amb Martorell i per veure nous projectes que es portaran a terme en la propera legislatura per part de l’Ajuntament. En la història de Martorell no ha existit mai una col·laboració tan intensa amb la Diputació com en aquests quatre anys per raons òbvies i en podem estar molt satisfets”.

Visita emotiva

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa ha dit que “rebre la visita del qui ha estat alcalde durant 24 anys a Martorell ha estat molt emotiu i un gran honor”. Després de la visita, Fonollosa ha assenyalat que “en aquests últims quatre anys hem tingut una relació molt estreta i per això hem passat balanç de l’obra feta i per tancar alguns serrells de projectes previstos properament amb el vist-i-plau de la Diputació”.

En la visita hi han assistit el regidor d’Hisenda i Seguretat Ciutadana, Josep Casasayas i el regidor de Promoció Econòmica, Lluís Amat.