S’amplia el termini d’inscripcions al 9è programa ‘Accelera el creixement’

544
Accelera Martorell
Accelera Martorell

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell col·labora novament amb la Diputació de Barcelona i PIMEC en el programa ‘Accelera el creixement’, que enguany arriba a la seva 9a edició. Davant les dificultats que la situació excepcional generada per la COVID-19 comporta, s’ha ampliat el termini d’inscripció fins al 6 de juliol. El programa vol que les empreses del municipi puguin beneficiar-se d’un conjunt de serveis avançats per tal de dissenyar i implementar el projecte de creixement dels seus negocis.

‘Accelera el creixement’ té per objectiu millorar la competitivitat del teixit empresarial de les comarques barcelonines i crear ocupació. Amb aquesta voluntat, l’Ajuntament de Martorell hi participa per tal que les pimes del municipi se’n puguin beneficiar i siguin de les 50 empreses seleccionades.

En edicions anteriors ja hi ha pres part diverses empreses de Martorell. En la situació actual que ens trobem generada per la crisi de la COVID-19, moltes empreses han de plantejar noves opcions pels seus negocis i aquest programa ajudarà a dissenyar i posar en pràctica el futur full de ruta dels negocis.

La tècnica de Promoció Econòmica, Carme Moles, explica que l’edició d’enguany continua comptant amb les novetats introduïdes en les darreres,  com la incorporació de sessions de diagnosi sobre la transformació digital, amb la consegüent evolució dels negocis i les sessions individualitzades i grupals que en aquesta situació ja s’anirà informant sobre les seves realitzacions. Continuem focalitzant-nos en les empreses amb potencial de creixement, però davant la situació actual, i donat que és un programa adaptat i personalitzat a les necessitats de cada empresa, aquest 2020 ens adaptem per ajudar a les PIMES a transformar els seus negocis a aquesta nova realitat.

És a dir, a revisar l’estratègia de l’empresa amb experts i a treballar palanques claus per afrontar aquest situació incerta, com són la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, la internacionalització, i l’organització empresarial adaptades al nou context, així com afegim una nova palanca, la de finançament, per analitzar i reforçar l’estructura financera, que en la majoria de casos s’ha vist afectada.

En edicions anteriors ja han participat diverses empreses del nostre municipi  amb valoracions molt positives, i en la situació actual que ens trobem generada per la crisi de la Covid-19 moltes empreses han de plantejar noves opcions pels seus negocis i aquest programa ajudarà a implementar el futur full de ruta dels negocis.

Qui hi pot participar?

El programa ‘Accelera el creixement’ està “adreçat exclusivament a pimes amb tres o més treballadors, amb una antiguitat mínima de cinc anys, que tinguin la matriu o el centre de decisió a la província de Barcelona i la voluntat d’invertir en el seu creixement o reorientar el negoci”, explica la tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell, Carme Moles.

Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica

“Una de les premisses imprescindibles en aquesta nova edició és que l’empresa que vulgui participar tingui disponibilitat per seguir parts del programa de forma telemàtica”, apunta Moles. En les vuit edicions anteriors del programa hi han participat amb èxit un total de set empreses de Martorell, que han crescut en facturació, volum d’exportacions o plantilla, entre d’altres.

Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica

Les empreses de Martorell que vulguin participar-hi ha d’enviar el formulari d’inscripció fins al 6 de juliol de 2020 al Centre de Promoció Econòmica de Martorell (Camí del Riu s/n · 08760 Martorell), trucar telèfon 93 775 31 01 o enviar un correu electrònic a moliempresa@martorell.cat, per ampliar els detalls del programa. També es poden inscriure directament a: http://www.acceleraelcreixement.com/

La participació al programa té un cost total de 5.500 euros, però l’empresa es fa càrrec d’una part  (500 euros+IVA), un cop seleccionada,  i la resta serà aportat per la Diputació de Barcelona i PIMEC.