S’asfaltarà el Parc de les Solanelles, l’aparcament gratuït darrere l’Hospital

520

Les obres d’urbanització del Parc de les Solanelles es troben en el darrer tram d’execució i aquesta setmana es duran a terme les tasques d’asfaltatge d’un aparcament gratuït de 220 places. L’actuació permetrà reordenar la zona oest del barri de Buenos Aires, un nou espai urbà, de 5,5 hectàrees de longitud, situat darrere l’Hospital Comarcal Sant Joan de Déu i en un punt estratègic de mobilitat a Martorell.

L’actuació ha permès construir dos nous accessos, un des del Passatge de la Riba-Roja i un altre des de l’Avinguda Mancomunitats Comarcals. Els accessos seran tant per vianants, a través d’escales, com per a vehicles mitjançant rampes. El projecte inclou la instal·lació d’enllumenat públic amb fanals perimetrals i projectors de leds, bancs i papereres en tot el recorregut i l’enjardinament.

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, assegura que “aquesta dotació d’aparcaments gratuïts ha de donar resposta adequada al dèficit d’aparcament que pateix el barri de Buenos Aires generada per a l’afluència d’usuaris als equipaments municipals i supramunicipals”. A aquests 220 noves places d’aparcament s’hi afegeixen les 100 més que disposa l’equipament de la Biblioteca.