Satisfacció en la cloenda de la Setmana Gran de la Residència Sant Joan de Déu

320

Usuaris, familiars, voluntaris i amics de la Residència Sant Joan de Déu de Martorell tanquen aquest diumenge la Setmana Gran amb una jornada d’activitats a les instal·lacions del centre. Els va acompanyar la regidora de Salut i Gent Gran de l’Ajuntament, Mercè Morera, així com els regidors de l’equip de govern, Lluís Esteve i Míriam Riera.

La Setmana Gran de la Residència Sant Joan de Déu s’ha tancat aquest diumenge amb una missa oficiada pel mossèn de la parròquia de Santa Maria, Manuel Roig, l’actuació dels Castellers de Gelida, un aperitiu per a tots els assistents, l’actuació del grup d’havaneres de Castellbisbal, la representació de la llegenda del Pont del Diable a càrrec dels residents i l’exhibició del grup Balla i Respira.

La directora del centre, Montserrat Alegre, està molt satisfeta “perquè tot ha sortit com ho havíem planificat” però sobretot “perquè els avis i les famílies s’ho han passat molt bé”. Alegre reconeix que part del mèrit “és dels voluntaris que han col·laborat en la bona marxa de les activitats ja que, en les sortides, cada avi anava acompanyat per un voluntari i això és d’agrair”.

La Setmana Gran de la Residència Sant Joan de Déu va començar dilluns passat amb activitats adreçades als residents, familiars i voluntaris. Dilluns van fer un taller d’elaboració de galetes. Dimarts van visitar les instal·lacions del viver de Can Serra. Dimecres van recrear la pujada a Montserrat amb una exposició fotogràfica per les instal·lacions del centre. Dijous van fer una excursió a Sitges i aquest divendres van jugar al bingo a la sala polivalent.