Se suspèn el mercat setmanal dels dissabtes al barri de Buenos Aires

1664
Mercat setmanal Buenos Aires. Foto: PC Martorell

Des que es va decretar l’estat d’alarma per coronavirus, l’Ajuntament de Martorell va limitar la celebració dels mercats no sedentaris a parades de producte fresc. La Regidoria de Comerç ja va suspendre la setmana passada el mercat a La Vila i, ara, seguint les recomanacions de la Generalitat, també cancel·la el de Buenos Aires. L’objectiu és restringir al màxim la mobilitat per anar a comprar durant el confinament. Els pagesos que hi tenen parada podran seguir venent els seus productes a domicili.

La regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas, indica que “amb aquesta mesura facilitarem que la gent es quedi a casa, que no surti per comprar o compri quantitats perquè li duri més dies. Evitar aquest trànsit que encara tenim al carrer de gent que va a fer la compra. És molt important tenir menjar a casa i alimentar-se, però ho hem de fer amb seny. Hem d’encarregar-ho a través del servei de comandes o fer que ens ho portin a casa”.

Rosa Cadenas assegura que “hem parlat amb els pagesos que tenen parada de productes d’alimentació als mercats no sedentaris i estan disposats a portar-nos la compra a casa amb les mateixes garanties i la mateixa qualitat”.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç

Recordem que, des del 25 de març, el Mercat Municipal Les Bòbiles obre només, de 8.00 a 14.00h, de dilluns a dissabtes. Els paradistes, així com un ampli ventall de comerços locals d’alimentació i serveis, ofereixen el servei de comanda telefònica o per WhastApp i, en alguns casos, entrega a domicili.

El llistat de botigues que ofereixen aquest servei s’actualitza periòdicament, i es pot consultar al web i xarxes socials del Molí Empresa i de l’Ajuntament. També es pot comprar online al marketplace APROP Martorell amb lliurament porta a porta.