SEAT atura la producció de la fàbrica de Martorell des d’ara i fins dilluns

987

SEAT ha aturat la producció de la fàbrica de Martorell des del torn d’aquest migdia (13.35h) i fins dilluns (5.45h), segons han informat de forma consensuada la direcció de la companyia i els sindicats. El motiu és la vaga general convocada per demà divendres i l’arribada de les columnes de la Marxa per la Llibertat de Tàrrega (Lleida) i Tarragona, que aquest vespre arriben a Martorell.

L’empresa vol evitar problemes en el desplaçament dels seus treballadors i dificultats en el procés de fabricació per la falta tant de personal com de materials i peces dels seus proveïdors.

La mesura afectarà uns 6.000 treballadors de fàbrica, perquè el personal d’oficina podrà adherir-se a la vaga o treballar amb normalitat si així ho decideixen. En concret, en els torns de producció de SEAT hi treballen prop d’uns 7.000 professionals, 2.900 dels quals treballen en el torn de matí, 2.300 en el de tarda i 1.600 en el torn de nit, que actualment opera amb una línia.

Així, s’aturarà el subministrament de peces, encara que fonts de la companyia han matisat que es rebran els repartiments puntuals que es puguin dur a terme, en funció de les circumstàncies, i la seu central de SEAT continuarà oberta.