Seat celebra l’Startup Day per seleccionar les empreses del seu programa d’acceleració

373

Divendres passat, Seat va celebrar l’Startup Day, una trobada en què els directius de la companyia i els socis de Connector, van conèixer el projectes de vuit empreses emergents candidates a formar part del programa Seat Accelerator by Connector. D’entre aquestes, cinc seran triades, el proper mes de novembre, per començar la fase d’acceleració.

El programa età pensat per accelerar projectes de negoci al voltant de la indústria automobilística, de mobilitat i logística. Entre els mesos de juliol i setembre un total de 42 startups van enviar les seves candidatures, d’entre les quals un comitè, format per socis de Connector, van preseleccionar les vuit que divendres van participar a l’Startup Day.

Els candidats han presentat projectes sobre solucions vinculades a l’economia col·laborativa i al cotxe connectat, el desenvolupament de programari, marketplace, la mobilitat elèctrica i la seguretat, entre d’altres. Quant als models de negoci, aquests proposen nous serveis de mobilitat i fonts d’ingressos vinculades a aplicacions, sistemes de infoentreteniment a bord, de gestió del vehicle i serveis connectats.

Les startups seleccionades s’instal·laran, aquest proper novembre, a les oficines de Seat a Martorell, on rebran el suport i acompanyament de la companyia i seguiran la metodologia de Connector. El programa durarà cinc mesos i acabarà amb el Demo Day, una trobada en què els emprenedors presentaran els seus projectes davant d’un grup d’inversors.