SEAT comercialitzarà una motocicleta 100% elèctrica

751
Foto: SEAT

SEAT ha anunciat que l’any vinent comercialitzarà una motocicleta 100% elèctrica en el marc de la seva aposta per la mobilitat urbana sostenible. El nou vehicle, equivalent a un scooter de 125cc convencional, serà presentat oficialment el 19 de novembre a l’Smart City Expo World Congress de Barcelona.

Luca de Meo, president de SEAT, ha afirmat que “el constant creixement de les grans ciutats fa que aconseguir una mobilitat eficient sigui un dels principals reptes. Avui, fem un pas més en la nostra estratègia de micromovilidad urbana confirmant la primera eScooter en la història de la marca”.

Barcelona és la ciutat europea amb més motocicletes per habitant i compta amb una àmplia tradició de mobilitat sobre dues rodes. Per això, SEAT desenvoluparà aquest concepte en col·laboració amb el fabricant barceloní de motocicletes elèctriques Silence (Molins de Rei) i es comercialitzarà tant per a particulars com per a flotes compartides.

La motocicleta de SEAT se suma al patinet també elèctric que l’automobilística martorellenca va presentar tot just fa un any en la mateixa línia d’apostar per una mobilitat urbana més sostenible.