SEAT corre contra el càncer infantil i recapta 13.500 euros pel projecte ‘Polseres Candela’

360
Cursa SEAT
Cursa SEAT

Diversos milers de treballadors de SEAT, familiars i amics van convertir, ahir diumenge, la planta de SEAT de Martorell en l’escenari d’una gran jornada solidària i lúdico-esportiva. Més de 4.500 adults i 1.500 infants van participar a la cinquena edició de la Cursa SEAT, que va estar marcada per un rècord de participació, amb un 20% més de corredors que l’any passat i amb una causa solidària: investigar contra el càncer infantil.

Gràcies a l’aportació solidària de 3 euros de cada un dels participants, SEAT va aconseguir recaptar més de 13.500 euros, que s’han destinat íntegrament al projecte ‘Polseres Candela‘, a favor de la investigació del càncer infantil. La cursa va comptar amb dos recorreguts de 5 i 10 quilòmetres de distància, en sortida conjunta i amb una ruta per dins dels tallers de la fàbrica. Per als més petits, es va organitzar una cursa de 1.000 metres de distància, Arona Kids Run, en què hi van prendre part 1.500 nens i nenes. A més, es va instal·lar un servei de guarderia i una zona de jocs infantils.

L’esdeveniment va comptar amb l’animació de grups de batucada, zumba, música i discjòqueis. Entre les activitats destacades, el Vintage Market, un mercat de segona mà que va acollir més de 25 pop-up stores amb la finalitat de donar una segona vida a objectes i roba en desús. Així mateix, no van faltar els serveis de pàrquing, guarda-roba i una gran fideuà per a tots els assistents. Unes 200 persones, entre treballadors de SEAT voluntaris i l’animació, van col·laborar amb l’organització de l’esdeveniment.