SEAT escollirà cinc ‘startups’ especialitzades en automoció que s’instal·laran a Martorell

376

L’empresa Seat, juntament amb l’acceleradora d’startups Conector han posat en marxa el primer programa de la multinacional automobilística destinat a captar emprenedors per integrar-los en els projectes d’innovació de la companyia. La convocatòria va començar el passat 19 de juliol i es tancarà el 19 de setembre, per escollir cinc startups que acabaran desenvolupant-se a les instal·lacions de Seat a Martorell.

Un comitè format per directius de Seat i socis de Conector faran una preselecció dels projectes que es que es mostraran en un Startup Day, una jornada que reunirà empreses de capital risc i inversors, que són els que acabaran decidint quins seran els cinc projectes guanyadors que s’instal·laran a les oficines de Martorell durant cinc mesos. Els cinc projectes innovadors seleccionats tindran accés a les ajudes de les empreses col·laboradores i formació continuada.

El president de Seat, Luca de Meo, ha valorat aquesta iniciativa com un impuls a la transformació digital de la companyia automobilística. Per la seva banda Carlos Blanco, soci fundador de l’acceleradora Conector, entén que l’acord amb Seat demostra que les empreses s’estan acostant cada cop més al món digital.