SEAT fa un pas endavant per enfortir la seva presència a Algèria

291
SEAT fa un pas endavant per enfortir la seva presència a Algèria
SEAT fa un pas endavant per enfortir la seva presència a Algèria

La companyia automobilística ha iniciat l’acoblament de l’Ateca a la planta multimarca del Grup Volkswagen i de SOVAC, l’importador del Grup a Algèria, a Relizane, a 280 quilòmetres al sud-oest d’Algèria. L’Ateca es posarà a la venda aquesta setmana als concessionaris de SEAT a Algèria. Amb el SUV compacte, ja són quatre els models de SEAT que s’acoblen al país nord-africà (Ibiza, Arona, León i Ateca), exclusivament per al mercat algerià. A Relizane també s’acobla des de fa uns dies el León CUPRA, el vehicle més potent que es produeix a Algèria.

Amb l’ampliació de la gamma de models s’ha multiplicat per quatre les vendes de SEAT entre gener i octubre, fins a un total de 16.800 cotxes. Des de la inauguració de la planta Relizane, s’han acoblat 60.000 vehicles, 28.000 de la marca SEAT. En l’actualitat, a la planta algeriana s’acoblen el SEAT Ibiza, Arona, León i Ateca, l’SKODA Octavia i Rapid, el Volkswagen Polo, Golf, Tiguan i Passat, així com el Volkwagen Caddy.

SEAT va ser designada el passat mes de juny per liderar el creixement del Grup Volkswagen al Nord d’Àfrica, una decisió que s’emmarca en l’estratègia de la companyia de descentralitzar la seva estructura amb l’objectiu de guanyar en rapidesa i eficiència. SEAT té la missió de coordinar l’estratègia del grup i de les seves marques establertes en aquesta regió, identificar sinergies i impulsar acords de col·laboració amb altres empreses.

El nord d’Àfrica és una àrea geogràfica clau en l’estratègia de globalització de SEAT. La companyia vol incrementar la presència fora d’Europa i Algèria té un paper essencial en aquesta estratègia. El país nord-africà és un dels mercats amb un major volum de vendes per a SEAT i, a més, la marca compta amb una presència sòlida en altres països de la regió.