SEAT i Grup Sesé posen a prova el duotràiler més gran d’Europa

1129
Duotràiler SEAT i Grup Sesé
Duotràiler SEAT i Grup Sesé

SEAT i el Grup Sesé han dut a terme una prova pilot de circulació del camió duotràiler de distribució de mercaderies més gran i eficient, que ja circula per alguns països europeus. El vehicle, d’una longitud total de més de 31 metres i 70 tones de pes, ha recorregut el trajecte entre Saragossa i la seu de SEAT a Martorell, segons ha informat l’empresa en un comunicat.

De moment, es tracta de proves d’investigació perquè en el futur el camió pugui circular per tot l’estat. Segons SEAT, aquest duotràiler permetrà reduir el 20% les emissions per trajecte i el 25% els costos logístics de transport de components.

El vicepresident de Producció i Logística de SEAT, Christian Voll-mer, ha assenyalat que el duotràiler reduirà el 50% el nombre de camions en circulació, cosa que “implica enormes avantatges en termes de sostenibilitat, medi ambient, seguretat i eficiència”.

Ángel Pueyo, director general del Grup Sesé, ha subratllat que “a la reducció de la sinistralitat en les carreteres i de les emissions i l’estalvi de costos, s’afegeix la versatilitat d’aquest transport que, sens dubte, afavoreix la intermodalitat i millora l’eficiència i la sostenibilitat”.