SEAT presenta el nou León, que es fabricarà a la planta de Martorell

1191

SEAT ha presentat aquest dimarts a les instal·lacions de Martorell la quarta generació del León. El nou model s’ha dissenyat i desenvolupat en el Centre Tècnic de Martorell i es produirà també a la nostra població. La companyia ha invertit més de 1.100 milions d’euros per a llançar al mercat nous models amb motors més eficients, nous nivells de connectivitat i dissenys més atractius.

Segons la companyia, la gamma León és un dels seus pilars fonamentals i una referència en el seu segment, amb 2,2 milions d’unitats venudes de les tres generacions anteriors. La quarta s’ha dissenyat i desenvolupat per a continuar amb el seu lideratge i portar-lo al següent nivell en termes de disseny, connectivitat, eficiència, dinamisme i seguretat.

“El SEAT León és el nostre model més venut i volem continuar amb la seva gran trajectòria. Per això, SEAT ha invertit més de 1.100 milions d’euros en el nou model, principalment en el desenvolupament de vehicles i en la millora de les instal·lacions de producció”, ha comentat Carsten Isensee, president en funcions i vicepresident executiu de Finances i IT de SEAT.

Isensee afegeix que “l’any 2019 ha estat un any rècord per a la companyia. Hem venut més de 570.000 automòbils, el volum més alt en els nostres 70 anys d’història, i hem aconseguit una de les millors xifres de producció, ja que produïm més de 500.000 automòbils en la nostra planta de Martorell. Una excel·lent base per a començar aquest 2020”.

El nou León combina la filosofia de disseny de SEAT, que estableix nous estàndards en el segment pel que fa a la seguretat, l’elegància i esportivitat, alhora que aporta coherència i maduresa.