SEAT suma una nova distinció amb el premi Manufacturing Excellence 2017

543
Premi Manufacturing Excellence
Premi Manufacturing Excellence

El certamen Manufacturing Excellence Award, considerat una de les cites de referència del sector industrial i que reconeix cada any als fabricants per les seves solucions innovadores, ha valorat l’alt rendiment de la fàbrica SEAT de Martorell amb el premi Manufacturing Excellence 2017 en la categoria de Logística i Gestió de la Xarxa Logística.

El jurat ha reconegut l’excel·lent nivell de la planta a la gestió de proveïdors i en la logística interna. Amb l’objectiu d’identificar i difondre pràctiques reeixides de la indústria, els MX-Awards compten amb la participació d’un grup d’experts de primera línia. Des de 2004, i després de tres dècades organitzant-se en el Regne Unit, aquesta prestigiosa iniciativa està liderada per la Universitat Tècnica de Berlín i la Universitat Tècnica d’Aquisgrà, totes dues a Alemanya. Per alçar-se amb aquest reconeixement, la planta de SEAT a Martorell ha superat una completa auditoria i supervisió dels seus processos durant els últims mesos.

La valoració per decidir l’adjudicació dels premis es desenvolupa en dues fases: en primer lloc, s’avaluen les sol·licituds de les empreses i es nominen a les millors candidates. Un cop seleccionades, es realitzen rigoroses auditories in situ per part d’experts independents, que seleccionen i determinen els millors projectes en cadascuna de les categories.

Aquest nou reconeixement situa SEAT a l’aparador de les grans marques de la indústria europea. Martorell és la primera fàbrica de cotxes a l’estat espanyol en volum de producció, amb una fabricació diària de més de 2.200 vehicles dels nous Ibiza i Arona, del renovat León i de l’Audi Q3. En els últims anys, ha obtingut reconeixements com els premis Lean 2013, Lean & Green Management 2015 i Fabrik des Jahres 2016, que l’avalen com una de les fàbriques més eficients a la indústria de l’automoció europea.

SEAT està abordant el repte de la indústria 4.0 amb l’objectiu de digitalitzar la planta de Martorell. Per a això, està impulsant la digitalització de processos amb innovacions com l’ús de smartglasses, exosquelets o robots col·laboratius i autònoms, entre d’altres. La planta de SEAT a Martorell compta amb més de 7.000 empleats i una superfície superior als 2,8 milions de metres quadrats.