Secrets familiars, mort i violència a ‘Petra’, la pel·lícula del Cicle Gaudí d’aquest divendres

247
'Petra'
'Petra'

La Casa de Cultura torna a acollir una proposta cinematogràfica del Cicle Gaudí, amb el suport de la Regidoria de Cultura i Cinema del Diable. Aquest divendres, a les 20.00h, es projectarà Petra, un thriller tragèdia en clau femenina, dirigit per Jaime Rosales i interpretat per Bárbara Lennie, Alex Brendemühl, Joan Botey, Marisa Paredes i Oriol Pla.

Petra és una jove artista rebel que, malgrat els advertiments de la seva mare, busca la trobada amb el seu pare, la identitat del qual li ha estat sempre amagada. Jaume és un cèlebre artista plàstic que maltracta a tot aquell que té al seu al voltant. Lucas és un fotògraf humanista que no aconsegueix desprendre’s de l’ombra del seu pare.

La història d’aquests tres personatges es va entreteixint en una espiral de maldat, secrets i violència. Malgrat els intents de Petra i Lucas per contenir la fúria, la rancúnia i l’odi de Jaume, el destí imposarà la seva lògica cruel. Només al final, una revelació inesperada permetrà que Lucas i Petra trobin junts un camí cap a la redempció.

Amb set nominacions a l’11a edició dels Premis Gaudí, entre les quals hi havia la de Millor pel·lícula de llengua no catalana i Millor direcció, Petra va ser guardonada amb el Gaudí a Millor actor secundari per a Oriol Pla.

'Petra'