Segona jornada sense cap defunció per coronavirus a la nostra població

1194

Aquest divendres no hem de lamentar cap defunció per coronavirus a Martorell, ni als hospitals, ni a les residències ni als domicilis. La xifra total de contagis és de 321 persones, dels quals 121 són veïns i veïnes del municipi.

A l’Hospital Sant Joan de Déu hi ha 80 infectats per coronavirus, dels quals 63 són personal sanitari i 17 són pacients ingressats amb positiu (10 dels quals de Martorell, inclòs el personal sanitari). A banda hi ha 25 persones aïllades pendents del resultat de la prova.

A l’Hospital del Sagrat Cor hi ha avui 89 positius, 22 a l’Hotel Salut i 130 veïns de Martorell confinats al seu domicili o a les residències després d’haver donat positiu.

Avui també s’han donat d’alta 19 persones a l’Hospital Sant Joan de Déu, al Sagrat Cor i a l’Hotel Salut que han aconseguit vèncer al virus.

L’alcalde Xavier Fonollosa diu que “les dades, lentament, ens assenyalen que anem pel bon camí, però cal seguir ajudant als centres sanitaris i a les residències”. “Sé que el bon temps convida a sortir, però us recordo que no ens podem relaxar amb les mesures de confinament i ens hem de quedar a casa”.

“Aquest diumenge els infants podran sortir al carrer a fer un passeig, però fem-ho com ho sabem fer la gent de Martorell: amb sentit comú i responsabilitat. No ens allunyem de casa. Que estirin les cames i que corrin una mica, però evitem contacte amb tercers. Hem arribat fins aquí units i conjurats a fer les coses bé. Us demano que seguim així per acabar amb aquesta situació el més aviat possible”, ha insistit.