S’eixamplarà la vorera d’accés a l’escola Juan Ramon Jiménez per garantir més seguretat

685

Aprofitant l’aturada escolar durant la Setmana Santa, l’Ajuntament de Martorell ampliarà la vorera de l’escola Juan Ramon Jiménez al carrer d’accés al servei d’urgències de l’Hospital atenent a una demanda feta des de l’escola. Aquest carrer serà d’accés per als vehicles de l’aparcament públic i gratuït que s’està construint darrere l’Hospital Sant Joan de Déu de 213 places.

El barri de Buenos Aires tindrà més aparcament públic i gratuït que mai. Una de les actuacions prèvies a la posada en marxa de l’aparcarcament darrere l’Hospital és eixamplar la vorera d’accés a l’escola Juan Ramon Jiménez per millorar la seguretat dels vianants. Aquest obliga a suprimir les places d’aparcament que hi ha en aquest carrer.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Planificació Urbanística i Serveis Urbans de l’Ajuntament de Martorell, Xavier Fonollosa, ha assegurat que “l’ampliació de la vorera del carrer on s’ubica l’accés al servei d’urgències i de l’escola Juan Ramon Jiménez és degut a l’accés a l’aparcament gratuït que s’està construint darrere l’Hospital i per garantir la seguretat i la comoditat dels alumnes i els pares i mares de l’escola”.

Les obres s’executaran entre el 30 de març i el 7 d’abril aprofitant l’aturada escolar durant la Setmana Santa. Aquesta actuació forma part de la construcció d’aquest nou aparcament que, juntament amb les 90 places d’aparcament públic als baixos de la nova Biblioteca, permetrà al barri obtenir 300 places noves.

Per a qualsevol incidència respecte a les obres es pot posar en contacte a través del correu electrònic obres@martorell.cat o bé el telèfon 93 775 20 12.