S’enllesteixen les obres de remodelació de la plaça de l’Oli, a Torrent de Llops

672

L’Ajuntament de Martorell ha finalitzat les obres de remodelació de la plaça de l’Oli, al barri de Torrent de Llops, que han consistit en l’ampliació i renovació dels jocs infantils amb la instal·lació d’una tanca perimetral de seguretat al parc, la substitució del mobiliari urbà amb nous bancs i papereres, la millora de l’enjardinament perimetral dels talussos i la reparació dels panots malmesos. L’actuació s’ha inclòs dins el Programa d’Inversions i Actuacions Prioritàrie a la Via Pública (PRIAPVS).

L’alcalde Xavier Fonollosa assegura que “la prioritat de l’equip de govern és seguir remodelant les places i carrers de Martorell. Les actuacions estan fixades pels Serveis Tècnics Municipals recollint les peticions dels veïns”. L’alcalde ha visitat la plaça acompanyat del regidor de Via Pública i Serveis Urbans, Lluís Esteve.

Nou parc infantil i reducció de velocitat

El nou parc infantil consta de deu elements dividits en dues zones diferenciades: Per una banda, una zona de jocs per a infants de 0 a 3 anys amb un sorral i una selecció de jocs dinàmics i de psicomotricitat i, per una altra, una zona amb un multijoc col·lectiu format per sis torres amb plataformes de joc connectades per ponts, passarel·les i parets d’escalada, un tobogan inoxidable i estructures múltiples d’ascens.

Una de les millores que s’han fet a l’entorn de la plaça de l’Oli ha estat la col·locació de coixins berlinesos per reduir la velocitat dels vehicles. “Era una petició expressa dels veïns, amb aquests coixins berlinesos garantim que es respecti la velocitat”.