Sergi Pérez defensarà a Lleida el sotscampionat d’Espanya de car cross júnior en l’última prova

853
Sergi Pérez

El pilot martorellenc de l’equip TRS, Sergi Pérez, posarà punt i final a la temporada 2020 en el Campionat d’Espanya autocross en la modalitat de car cross, a partir de demà. En la categoria júnior, el martorellenc vol tornar a trepitjar el podi i repetir la fita que va aconseguir la temporada 2019, la del seu debut. A Lleida, correrà la segona cursa, l’última permesa malgrat les restriccions provocades per la pandèmia.

Pérez arribarà a Lleida després de debutar en el Campionat d’Espanya de rallies, que va tenir lloc a Madrid el passat cap de setmana i en què va ser un dels convidats de la categoria N2 Rodes motrius. Pérez, amb un temps d’12’59, va ser el pilot més ràpid de la cursa i va pujar al primer lloc de la taula, per davant d’Eduardo Herrero. A Madrid, Pérez va prendre part en la tercera prova d’aquesta cita.

El pilot martorellenc de l’equip TRS no tenia previst ser a l’estatal de rallies, però davant la impossibilitat de poder disputar més curses d’àmbit català, que han quedat suspeses, va prendre’s aquest cita com una oportunitat. I per dos motius: el primer, per no perdre ritme i seguir treballant abans de l’última cursa de l’estatal de car-cross. De l’altra, per posar-se a prova en un campionat d’Espanya de rallies on mai abans havia corregut i on ja va fer-ho el seu pare, amb el mateix copilot que ell.

El pilot confessa que no va dubtar a ser en aquesta cursa i exposa que se’n va content per la seva actuació i la imatge que va donar: “vaig tenir l’poprtunitat de ser al Campionat d’Espanya de rallies i volia acabar la cursa, gaudir i aprendre, i vaig fer-ho”.

Sergi Pérez, pilot TRS

Després de l’estatal de rallies, arriba el desenllaç de la competició car cross júnior, a Lleida, i que posarà punt i final a una temporada amb només dues curses. “Intentaré lluitar per millorar la meva cursa anterior i tot pot passar”, exposa Pérez, que vol millorar la cinquena plaça de la primera prova, celebrada a Mollerussa el mes d’octubre.

Sergi Pérez, pilot TRS

El pilot martorellenc viatjarà demà fins a Lleida, el dissabte al matí se celebraran les sessions de qualificació i diumenge tindrà lloc la cursa oficial.