Sessió informativa al CFPA sobre els cursos per a joves inscrits a la Garantia Juvenil

480

El Centre de Formació Professional d’Automoció (CFPA) de Martorell organitzarà el proper 30 de setembre una sessió informativa sobre els dos cursos formatius en automoció i mecànica que oferirà a les seves instal·lacions. Els cursos s’adrecen a joves inscrits al sistema de Garantia Juvenil de la Unió Europea.

El CFPA oferirà aquest quadrimestre un curs de Manteniment de Sistemes de Transmissió de Força i Trens de Rodatge en Vehicles-Certificat de Professionalitat en TMVG0309 (490 hores-inclou 80 hores de pràctiques en empresa). El curs s’adreça a joves de 16 a 24 anys que hagin acabat l’ESO.

També es farà un curs de Gestió de la Producció en la Fabricació Mecànica-Certificat de Professionalitat en FMEM0109 (370 hores-incloses 40 hores de pràctiques en empreses). Hi poden accedir els joves que tinguin el Batxillerat acabat.

El proper divendres 30 de setembre, a les 11.00h, es farà una sessió informativa sobre ambdós cursos a les dependències del CFPA.

Garantia Juvenil
El requisit és estar inscrit al sistema de Garantia Juvenil, “una iniciativa de la Unió Europea (UE) per reduir l’atur juvenil amb ocupació de qualitat que té per objectiu que les persones joves que han deixat de treballar o de formar-se rebin en un termini de quatre mesos una oferta de treball, un període de pràctiques, formació en empreses o un curs de formació”, ha explicat la directora del CFPA, Teresa Casanovas.

La Garantia Juvenil permet a tot jove empadronat a Catalunya rebre una oferta d’ocupació, formació o pràctiques en un termini màxim de 4 mesos, sempre que no hagi participat en altres accions formatives en els últims 30 dies, ni educatives en els últims 90 dies.

Més formació al CFPA

El CFPA va començar el 17 de setembre un curs de Manteniment d’elements no estructurals de Carrosseries en Vehicles-Certificat de Professionalitat en TMVL0209 (380 hores). El curs acabarà el 18 de setembre i els alumnes realitzaran pràctiques al gener.

El 21 de setembre va iniciar-se el curs d’Operacions Auxiliars de Manteniment de Carrosseries en Vehicles-Certificat de Professionalitat en TMVL0109 (330 hores-inclou 40 hores de pràctiques en empresa). El curs acabarà l’1 de desembre amb pràctiques al mes de gener. Els cursos s’adrecen a persones en situació d’atur.