Darreres places per a la sessió informativa sobre mesures de suport a autònoms per efectes de COVID-19

781
Molí Empresa. Accions formatives 2019
Molí Empresa. Accions formatives 2019

En les darreres setmanes les administracions han fet públiques diferents mesures per pal·liar els efectes econòmics negatius derivats de la crisi del coronavirus. El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell ha programat una sessió informativa perquè les petites empreses, persones autònomes, comerços i persones emprenedores en puguin estar informades i aclarir els dubtes sobre la seva aplicació.

La jornada es farà el proper 17 d’abril, de 9.30 a 13.30h, de manera telemàtica a través de la plataforma Zoom. Les persones participants hauran d’instal·lar l’aplicació (no cal registre) i el dia abans l’alumne rebrà l’enllaç de connexió en streaming necessari per fer el curs.

La metodologia de la sessió, comenta la cap tècnica del Molí Empresa, Carme Moles, serà dinàmica i es dividirà per blocs per comentar els detalls de les mesures que afecten principalment l’esfera del treball autònom: mesures fiscals, laborals, financeres i ajuts socials i de subministraments. A continuació, s’obrirà un torn de preguntes.

Carme Moles, cap tècnica Molí Empresa

La sessió informativa anirà a càrrec de la consultora Yolanda Presa Alamillos (Ypaproject).
Les persones interessades en aquesta formació encara poden fer la seva inscripció i consultar les característiques a través del següent enllaç.

Recordem que aquestes accions formatives són totalment gratuïtes, a l’alumne no li suposa cap cost, ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i els ajuntaments participants.